Vés al contingut
1

Els racons a Infantil de l’escola Montpalau: «és la millor manera de no posar límits a la imaginació dels més petits»

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ el programa 'Anem a l'escola'

 

 

És un mètode de treball que els hi encanta perquè poden manipular, descobrir, jugar, aprendre... ho fan en petits grups i acompanyats del mestre o la mestra que els guia i els dona seguretat, i així, de mica en mica, van adquirint els aprenentatges. L’espai ‘Anem a l’escola’ ha anant a l’escola Montpalau per conèixer aquests racons. Hem parlat amb la coordinadora d’Infantil i mestre de P-3 Lídia Bachs i MªAlba López, també mestre d’infantil. Han explicat que a través de diferents espais els nens i nenes poden treballar sols o en grup diferents àreas com el llenguatge matemàtic, de llengua, plàstica, música, experimentació, etc.

 

1

MªAlba López i Lídia Bachs

 

 

Una representació d’alumnes d’Infantil de l’escola Poblenou ens han parlat dels racons. Escoltem la Lucia de P-3, la Mònica de P-4, l’Aniol de P-5, l’Ayax de P-5, Lucia de P-5, la Rahma de P-4 i el David de P-4, l’Ona de P-3 i la Naya de P-3.

 

1

L'Ona, la Lucia i la Naia de P-3

 

 

2

La Monika, el David i la Rahma de P-4

 

 

4

L'Aiax, la Lucia i l'Aniol de P-5

 

 

5

 

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte dels ‘Racons a Infantil’ de l’escola Montpalau al servei de Ràdio a la carta del web www.radiopineda.cat (A l'espai Anem a l'escola). Presentat per Olga Diéguez.