Vés al contingut
1

Xavier Amor (PSC): «La meva llista electoral és un mirall del poble»

 

Fotos de Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor

 

Xavier Amor ha presentat la llista electoral del PSC, amb l'equip que l'acompanyarà a les eleccions Municipals del 28 de maig. Ho ha fet en un acte a l'Hotel Pineda Splash. La nova llista electoral de Xavier Amor té una majoria de dones, un 58% i segons ha dit «és un mirall del nostre poble». Ha afirmat que la seva llista és «molt pensada, amb persones de professions, barris i orígens diferents, i també amb molts joves».

L'acte s'ha fet aquest divendres al vespre en que ha aplegat més de 800 persones. Ha acabat amb una festa i ball també per tothom.


 

En el seu parlament, Xavier Amor ha dit que «ha sigut el govern que ha hagut de fer front a la pandèmia i des del primer moment van estar al costat de la gent». Per començar, va fer un agraïment a Carmeta Aragonès,  Jordi Masnou i Sònia Moraleda. Ha parlat de la moció de censura i ha dit que «a la política ha de generar felicitat i seguretat, aquest és el projecte socialista» segons ha defensat.


 

Ha dit que «ha viscut moments bons i també de dolents per el seu objectiu és fer bé el seu treball i se sent acompanyat» perquè és «un veí més i vol sentir-se prop de la gent». També ha afegit que ha incorporat moltes dones a la seva llista, ha Ha demanat fer un projecte entre tothom perquè «és un projecte de grans obres però també de petites coses». Ha repetit que «els protagonistes són el seu equip i és el mirall del poble amb persones dels barris I també de minories». Per tot això, ha dit que «volen tornar a guanyar i celebrar un moment històric». També ha dit que "és una llista continuista perquè és un equip que ha demostrat que sap treballar fins i tot durant una pandèmia, i que té molt de valor i formació".

 

1

 

Va anar presentant cadascú de la seva llista, i van pujar a l'escenari. Al final de l'acte, la nº2, Sílvia Biosca el va definir com un home "que no para de treballar i d'encarregar projectes, molt fidel a tothom i que gran capacitat per fer equip i transmetre emocions".

 

1

 

1

 

 

 

1

 

1

 

 

De la seva banda, en la presentació, Sònia Moraleda ha fet un reconeixement als regidors que han passat per l'Ajuntament de Pineda i ha presentat l'acte i el candidat. David Bote, 1er Secretari del PSC del Maresme, destaca la proximitat de Xavier Amor. Diu que el PSC «està orgullós de Xavier Amor I té moltes virtuts com ara la filosofia del PSC, amb una manera de fer». De la seva banda, la diputada Elena Díaz ha dit que «cal agrair a Xavier Amor la seva manera de fer i es un referent a la política municipal i no es casualitat que guanyi les eleccions». Ha defensat que «representa la política sincera i sempre que el truques, hi és».


 

Alícia Romero portaveu del grup del PSC al Parlament hadit que s'ha vist com Xavier Amor «és un exemple pel partit i vol transformar Pineda». Ha dit que «el PSC està preparat per la campanya» i s'ha mostrat convençuda que tornarà a guanyar les eleccions.

 

1

 

1

 

1

 

 

Llista del PSC a les Eleccions Municipals del 28M

1/ Xavier Amor

2/ Sílvia Biosca

3/ Sandra Pérez

4/ Jorge Torres

5/ Carme Montoya

6/ Sandra Villarte

7/ Marta Martin

8/ Santiago Macip

9/ Ester Puertas

10/ Javier Aguirre

11/ Vero Rebollo

12/ Vero Itzaina

13/ Ana Pérez

14/ Jose Clará

15/ Bilal Hamdan

16/ Yolanda Mayas

17/ Amalia Soriano

18/ Miguel Santiago Gabarres

19/ David García

20/ Dani Castillo

21/ Sonia Moraleda

 

Suplents :

S1/ Àngels Ortiz

S2/ Manuel Pérez

S3/ Yolanda Arellano

S4/ Manel Flores

S5/ Eva Saez-Díez

S6/ Marta Garcia

S7/ Pilar Martínez

S8/ José Ortiz

S9/ Pilar Martina Garcia-Calvo

S10/ Joaquim Maresme