Vés al contingut
1

Inaugurades les jornades del Bacallà a Pineda, que celebren 30 anys

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Pineda de Mar celebra la 30a edició de les Jornades del Bacallà des d'aquest dissabte, 25 de març i fins al 10 d’abril. Enguany hi participen 14 establiments entre els quals trobem un ampli ventall dels millors restaurants i empreses dedicades a la gastronomia. Els restaurants i establiments pinedencs oferiran plats amb el bacallà com a protagonista. Es podran degustar una trentena de plats diferents.

 

La presentació d'ha fet aquest divendres al restaurant Peix Grillat, a càrrec de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor; la regidora de Comerç i Turisme, Sònia Moraleda; i el restaurador Ramon Terridas, de Peix Grillat. Han posat en valor els 30 anys de les Jornades i també els seus pioners, els establiments que ho han mantingut durant trenta anys i el fet que es facin Jornades com aquestes, per promocionar la cuina a Pineda però també el propi municipi.

 

1

1

 

1Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà micuit, a la mel, a l'ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d'all, amb tempura... Sens dubte, és una molt bona oportunitat per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions de la nostra vila. Animeu-vos!

 

1

 

 

1

 

2