Vés al contingut
1

Dues noves propostes del Servei de Joventut per als adolescents de Pineda

 

 

Durant el mes de gener ha començat un espai especialment adreçat a les noies, que vol impulsar el seu empoderament. També comença el projecte 'Espai Jove +16' que pretén omplir els buits de propostes per aquesta franja d’edat.

 

Girl Zone, empoderament per a noies

És un projecte iniciat durant el mes de gener que persegueix impulsar l’empoderament de les noies, posant la mirada no només en l’espai individual d’aquestes sinó també en la responsabilitat col·lectiva. Es faran activitats que oferiran un espai de diàleg segur, permetran aprendre a identificar actituds i conductes abusives i posicionar-se críticament davant d’aquestes, acompanyant el seu procés de canvi cap a la vida adulta.

 

Espai Jove +16, alternatives d’oci per al jovent

Es fa partint de la informació recollida a la Diagnosi del Pla Local de Joventut, on es va detectar una falta d’espais d’oci adreçats als joves a partir de 16 anys. Les activitats seran setmanals, cada divendres des de les 21.00h fins a les 00.00h de la matinada. Totes seran gratuïtes i plurals, oferint gran varietat i un punt de trobada des d’on puguin sorgir noves propostes pensades pels propis participants.