Vés al contingut
1

Josep Gelpí, la Fundació Hàbitat Solidari de Calella i la Cooperativa Som Energia Premis Horitzó 2022

Fotos: Ajuntament de Pineda


 

La Fundació Marpí ha entregat els premis Horitzó que premien la solidaritat, la integració i participació ciutadana i l’economia social i solidària. Aquest any, el malgratenc Josep Gelpí ha rebut el premi Solidaritat amb el poble sahrauí. Josep Gelpí és un dels responsables de l’Associació Malgrat amb el Sàhara que des de fa anys, a través del projecte ‘Vacances en Pau’ acullen l’estada a Malgrat, durant els mesos d’estiu, dels infants saharauís.

El premi Integració i Participació Ciutadana l’ha rebut la Fundació Hàbitat Solidari de Calella. La fundació facilita l’accés a l’habitatge a persones amb dificultats de trobar vivenda. També treballa per facilitar l’accés a habitatges de lloguer ordinari assequibles a col·lectius de joves, de persones grans i d’altres amb recursos limitats.

Finalment, la Cooperativa Som Energia ha rebut el Premi a l’Economia Social Social i Solidària. La Fundació Marpí ha volgut premiar la tasca que fan de promoure l’expansió de les energies renovables, fent instal·lacions fotovoltaiques gratuïtes a associacions i entitats d’objectiu social, com ara la Fundació Marpi.


1

 

2