Vés al contingut
1

Pineda en Comú demana més policia de proximitat i més presència al carrer

 

L'equip de govern del PSC assegura que les càmeres de video-vigilancia tenen un gran efecte dissuasori que s'ha notat a Pineda. En el darrer ple municipal, Pineda en Comú ha demanat la valoració sobre l'incivisme a Pineda i «si ja s'han aplicat multes gràcies a les càmeres» i ha demanat més presència policial al carrer. Marcos Ortega ha dit que «el més important és la prevenció però també la presència policial al carrer». Ha demanat «més proximitat al cos de la Policia Local de Pineda» i basar-se més en el tracte personal.

La regidora de Seguretat Sílvia Biosca, ha assegurat que «les càmeres tenen un efecte dissuasori i això s'ha notat» i n'han fet una valoració positiva. Ha dit que «les càmeres graven contínuament però en un període determinat s'esborren les imatges per llei».

 

Sílvia Biosca ha dit que «s'ha fet públic el mapa de càmeres però no es pot arribar a totes les cantonades de Pineda». N'ha fet una valoració molt positiva i ha dit que «Pineda està per sota de la mitjana en delictes a la via pública» i per tant les càmeres «tenen un efecte positiu per la seguretat de la població».

 

El punt es va tractar al darrer ple municipal.