Vés al contingut
1

El Centre Excursionista Montpalau Team organitza tres rutes pel Montseny, el Castell de Torcafalló i per Montserrat

 

Foto. Viquipèdia

 

El Montpalau Team prepara tres rutes per aquest mes de novembre. La primera es farà dissabte per a conèixer el Gorg Negre de Viladrau. És una ruta circular que surt de Viladrau i que té un nivell tècnic i físic baix, apta per a la majoria de persones. És una ruta que passa pels llocs més feréstecs de Viladrau i per la Sala, lloc on va viure el famós bandoler Joan de Serrallonga.

 

1

 

En BTT es farà una ruta diumenge fins el Castell de Torcafalló de Maçanet de la Selva. Es sortirà de l'Amargant de Pineda diumenge a les 8 del matí. Té una distància de 50 quilòmetres però es pot escurçar sortint des de l'estació de tren de Tordera. La ruta té una durada d'unes 5 hores i es fa conjuntament amb el Club Ciclista de Pineda. Oberta a socis i no socis.

 

1

 

I el diumenge 20 de novembre es fa una ruta per conèixer totes les ermites de Montserrat. És una ruta circular que té 21 quilòmetres de distància i un desnivell positiu de 1250 m. Cal un nivell tècnic i físic mitjà. Es podran conèixer 15 ermites, algunes desconegudes per la gran majoria de persones, i es farà cim a Sant Jeroni i es podrà gaudir de les panoràmiques de moltes agulles de Montserrat.

 

1

 

Són excursions obertes als socis de l'entitat i als no socis. Cal tenir assegurança o fer-ne una de temporal (que la tramita el mateix Montpalau Team). Més informació a xarxes socials i a www.montpalauteam.cat