Vés al contingut
1

El Servei de Joventut reforça l'atenció als joves per ajudar-los en els estudis o a buscar feina

 

La nova professional reforça l'àmbit d'orientació del servei, acompanyant a les persones joves en la seva formació i ocupació. Des d'ara, la Regidoria de Joventut pot reforçar els programes ja existents en matèria de «Formació i Ocupació», incidint-hi i atenent cada situació concreta. És l'aposta de l'Ajuntament de Pineda per donar resposta als problemes d'abandonament escolar i a algunes dificultats dels joves a Pineda per a trobar feina.


 

Les funcions específiques que portarà a terme la nova professional seran l’atenció individualitzada i l'acompanyament a joves de 16 a 29 anys que es trobin en situació de transició (educativa i/o laboral). També per impulsar programes i accions d’orientació educativa per a joves a partir de 15 anys, així com impulsar programes i accions de formació per a joves en situació d’inactivitat.

Els joves del municipi que vulguin fer consultes en relació a la formació i la recerca de feina poden adreçar-se al Servei de Joventut a Can Jalpí, o bé a través de les xarxes socials. El servei pot atendre també les famílies que necessitin qualsevol tipus d’informació o assessorament en l’àmbit de l’orientació formativa i laboral de les seves filles i fills.