Vés al contingut
1

El Cinemart arriba a la seva vuitena edició on es podran veure grans treballs cinematogràfics

 

El Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda se celebrarà a L’Auditori entre el 26 de setembre i l’1 d’octubre. Es podran veure els treballs de professionals de renom com Javier Fesser (Campeones i Camino), Luis Tosar o Daniel Guzmán. Les produccions internacionals es combinaran amb propostes locals i col·laboracions amb entitats pinedenques


 

La VIII edició del Cinemart, Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda de Mar, projectarà una variada selecció de curtmetratges. Dilluns 26 de setembre es farà la Gala Inaugural a les 7 de la tarda i les primeres projeccions a les 19.30h, un horari que es repetirà tota la setmana fins el dissabte 1 d’octubre, amb la cloenda i entrega de premis a partir de 2/4 de 9 del vespre.


 

L’entrada a totes les sessions és gratuïta, i el públic assistent tindrà l’oportunitat de votar i decidir els guanyadors dels quatre premis: Millor Curt Vila de Pineda, Millor Curt d’Animació, Millor Comèdia – Josep Martín- i el Premi del Públic. Entre les obres candidates hi ha <<Kellys>>, de Javier Fesser, director de films d’èxit com <<Campeones>> o <<Camino>>. Els actors Luis Tosar i Daniel Guzmán també seran candidats als premis amb l’obra <<Cemento y Acero>>, dirigida pel català Oriol Villar.


 

Talent internacional i municipal

El talent que es podrà veure a la pantalla del Festival arribarà de diferents indrets com Turquia, Hongria, Estats Units, Anglaterra, Xile o els Països Baixos. A més del caràcter internacional, els organitzadors també reforcen el seu compromís local, amb la producció del curtmetratge Arethusa, la col·laboració del Centre Cultural Recreatiu en la gala de cloenda i la projecció de les obres del jove maresmenc Marc Vilalta.