Vés al contingut
1

Comença la tramitació de l’adhesiu de resident temporada 2023

 

Aquesta setmana s’inicia el repartiment de l’adhesiu resident per la zona verda temporada 2023 per aquelles persones que paguen l’impost de circulació a Pineda de Mar. El nou adhesiu serà vàlid des de l’1 de gener de 2023 fins al 31 de desembre de 2023. La duració de la nova temporada serà de 12 mesos per tal d’ajustar el període a l’any natural i a la meritació de l’impost de circulació.


 

Pago l’impost de circulació a Pineda i no he rebut l’adhesiu al domicili

Es preveu que el repartiment de tots els adhesius s’allargui una setmana. Així, si el 3 d’octubre no ha rebut l’adhesiu al seu domicili només ha d’enviar un correu electrònic a info@viapunt.cat exposant el seu cas.


 

Com tramitar les renovacions

A partir del 26 de setembre es començaran a tramitar les renovacions. Es plantegen dues opcions:

Opció 1. Tramitació no presencial. Via correu electrònic

Enviar un correu a info@viapunt.cat amb assumpte: renovació i matrícula del cotxe. Només cal indicar el DNI del titular de l’adhesiu la matrícula del vehicle.

En 48-72h es rebrà el la confirmació amb el número de compte per fer l’ingrés. A la transferència s’ha d’indicar la matrícula com a concepte.

Un cop rebut l’ingrés, rebrà un correu de confirmació de quan pot venir a recollir l’adhesiu a l’ajuntament.


 

Opció 2. Presencial

Caldrà demanar cita prèvia. L’horari serà de 16:15 a 19:30

Més informació sobre la renovació o alta en aquests casos


 

El nou adhesiu de la temporada 2023 és vàlid a partir de l’1 de gener de 2023. Fins llavors es manté l’adhesiu de la temporada passada.

 

1