Vés al contingut
1

Xavier Amor: «La Festa Major és la demostració de la superació de temps difícils, i de tot allò que hem fet entre tots i totes»

Foto: Ràdio Pineda

 

 

El pregó de la Festa Major de Pineda va començar força puntual des del balcó de l'Ajuntament, amb una plaça de Catalunya plena de gom a gom.

 

L'alcade de Pineda Xavier Amor va començar el seu parlament donant la benvinguda als ciutadans que es van aplegar a la plaça de Catalunya. Va dir que aquest estiu Pineda s'ha omplert de molts visitants i que ha estat un estiu de rècord al municipi. Va continuar el seu parlament demanant precaució als ciutadans alhora de gaudir dels actes programats degut encara a la situació actual de la pandèmia.

 

L'alcalde ha dit que és una Festa major pensada per a tothom i per a totes les edats. També va fer un agraïment als cossos de seguretat i emergència, a les diferents regidories que ha preparat dels actes de la Festa Major i sobretot ha tingut paraules d'agraïment per a totes les entitats de Pineda per la seva implicació, no només per la Festa Major sinò, per tota la tasca que fan durant tot l'any.

 

També va fer un agraïment a tots els veïns i veïnes per poguer celebrar la Festa Major «amb força, seny, respecte i i il·lusió». Xavier Amor va demanar als ciutadans «ser exemplars també per la Festa Major. És la demostració de la superació de temps difícils, d'orgull de poble i de tot allò que hem construït entre tots i totes». Xavier Amor també ha destacat que Pineda aposta per la cultura de 'KM0', no només amb els artistes locals, sinó que també s'aposta per les empreses de Pineda. Amor finalitzava el seu parlament convidant a tothom a gaudir de la Festa Major.

 

 

De la seva banda la regidora Sandra Pérez començava la seva intervenció fent referència a la tornada a la normalitat de recuperar el pregó des del balcó de l'Ajuntament com s'havia fer abans de la pandèmia. Va demanar que tothom gaudeixi aquests dies dels actes de la Festa Major amb molt de respecte. Va destacar la tasca que fan els diferents equips de Brigada, Policia, Protecció civil, Creu Roja i ADF per mantenir la seguretat aquests dies de Festa Major. TAmbé va voler agraïr la tasca de les diferents regidories que han treballat per la Festa Major de Pineda, i va tenir paraules per les entitats de Pineda i va destacar la importància que tenen al municipi.

 

2


 

El pregó de la Festa Major de Pineda ha donat el tret de sortida als actes de la Festa Major de Pineda. Prèviament, a les 20h les entitats de Pineda van fer les Ofrenes al Sant Patró a l'església de Santa Maria i a continuació es va fer la repicada de campanes i l'encesa del campanar. A continuació Diabolus Musicae va fer la batucada amb un recorregut que finalitzava a la plaça de Catalunya, plena de gom a gom, esperant el moment de veure l'actuació del pregoner d'aquest any, el showmag Gerard Borrell.

Ràdio Pineda vam emetre en directe per Instagram Live i Facebook Live el pregó de la Festa Major. També vam fer entrevistes en directe als protagonistes.