Vés al contingut
1

El programa Pineda Es Mou celebra Sant Jordi amb vuit autors/es pinedencs

Al programa, emès aquest dimecres en directe i presentat per Maria-Josep Hernàndez, han participat Ana Gordillo, Maite Bayona, Joaquim Carles, Lídia Pérez Montero, Marçal Mora, Sonia Avellaneda, Maribel Montero i Jéssica Ayala. Tots han presentat el seu llibre en plena pandèmia, i ara, després de dos anys, tindran l'oportunitat de presentar-lo per Sant Jordi a la plaça de les Mèlies i signar exemplars.

 

ESCOLTA AQUÍ EL PROGRAMA

 

De fet, Ràdio Pineda continuarà amb les entrevistes dissabte al matí a la plaça de les Mèlies, on hi haurà més autors i autores. Per la majoria és el seu primer llibre, amb alguna excepció, com és el cas de Maite Bayona i Maribel Montero.

 

1

Ana Gordillo: Querida Tristeza L'autora pinedenca Ana Gordillo Vizcaino presenta un llibre que 'ajudarà als seu lectors a connectar amb l'arrel de la seva pròpia tristesa' per poder afrontar-la.

 

1

Maite Bayona: La Cazadora de Instantes La felicidad de los momentos sencillos és el seu sisè títol, i és el seu llibre més íntim i personal. A les seves pàgines despulla les seves emocions i sensacions i ens parla dels petits moments de felicitat d'un dia qualsevol, "amb què podem connectar si tanquem els ulls, descansem la ment i permetem que el nostre cor s'obri" .

 

1

Joaquim Carles: ¿De la Nada? es obra de no ficció i per reflexionar desde la filosofía, la religió, la ciència i la historia, sobre les coses importants com ara ... l'univers, la vida i la suposada trascendencia de l'ésser humà. 

 

1

Lídia Pérez Montero: Mientras Imagino Presenta la seva primera novel·la, un llibre basat en una història real, d'un infant i la seva colla quan eren petits, i totes les seves experiències, descobriments i emocions als anys 70 i 80.

 

1

Marçal Mora: L'aprenent de rellotger Una novel·la romàntica ambientada a Venècia al segle XV sobre un jove que coneixerà l'amor i l'ofici dins les parets d'un Palau.

 

 

1Sonia Avellaneda: Julepe, episodios extraordinarios de una vida revuelta, És un llibre que parla de la capacitat de resiliència que tenim tots els éssers humans per superar les adversitats. La vida és polièdrica i les emocions com la tristesa, l'alegria, la por, l'esperança o l'amor conviuen juntes.

 

1

Maribel Montero Asimetrías del Fuego Aquest poemari és una necessitat contínua de trobar-se amb els seus orígens. Ha aconseguit construir un univers poètic des de la fascinació que li causa allò que el foc representa: amor, passió, claredat i puresa.

 

1

Jéssica Ayala El colofó abans del canvi Llibre de poesia que destaca per la capacitat de connectar des de la creativitat i la paraula. Jèssica Ayala també forma part de l'antologia Dones Poetes de la Maresma, junt amb Maite Barcons, Anna Ortega, Teresa Cabello, Maria Josep Hernàndez i Maria Serrat.