Vés al contingut
1

Bona ocupació hotelera de Setmana Santa

El sector turístic català ha tancat aquest dilluns la Setmana Santa amb xifres de pràcticament plena ocupació que recorden l'època anterior a la pandèmia de covid-19. Els establiments d'arreu de Catalunya han rebut visitants i han omplert més del 80% de les localitats disponibles. Al Maresme, l'ocupació ha estat d'entre el 60 i el 70% el dijous i el divendres, però el cap de setmana ha fregat el 90% gràcies sobretot al visitant català i de la resta de l'Estat. A Pineda i al conjunt de l'Alt Maresme, els hotels que han obert portes han tingut bones xifres d'ocupació, cosa que s'ha notat als carrers i a la restauració, on els establiments s'han omplert en la majoria dels casos. Tot i així, des de diferents negocis apunten que la despesa dels visitants ha estat moderada.

 

Ara, el sector espera una bona temporada d'estiu. Així ho ha dit el president de Pineda Turística, Albert Buch, que ha parlat de la importància del turisme espanyol i del centre d'Europa. Ha explicat que s'espera que poc a poc es recuperin les xifres d'abans de la pandèmia, tot i que ha recordat que sovint les reserves es fan a última hora, sobretot per part dels espanyols

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que anivell de l'Ajuntament volen promoure el màxim d'activitats per donar a conèixer la població i alhora portant visitants.

 

A banda els hotels, durant aquesta Setmana Santa a Pineda, també ja han obert tots els càmpings, i alhora, s'ha comptat amb molts visitants de segona residència.