Vés al contingut
1

Tornen els actes presencials de la Setmana Santa a Pineda i aquest diumenge es fa l'entrega de medalles

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Han estat dos anys que la Confraria de Poblenou ha organitzat actes alternatius de la Setmana Santa a causa de la pandèmia. Aquest any, torna el format presencial i per tant, es podrà fer la Processó de Divendres Sant, amb canvis en el recorregut i també s’ha fet tot nou el Pas de la Verge. Maria José Sánchez, presidenta de la Confraria ha dit que aquest any hi ha molta il·lusió i ganes de celebrar la Setmana Santa.

 

Els actes comencen aquest mateix diumenge amb l’entrega de medalles i la presentació del cartell de la Setmana Santa a les 12 del migdia a la parròquia de Poblenou.

 

1

Foto: Cofradia de Poblenou

 

El dissabte 9 d’abril es farà el Pregó de Setmana Santa a les 20h a l’església de Santa Maria de Pineda i la Processó de Divendres Sant es farà el dia 15 d’abril amb sortida des de la Confraria al c/Vallés nº15 a 2/4 de 7 de la tarda.

El Dijous Sant tothom que vulgui podrà participar a vestir els passos de flors i el Divendres Sant l’entitat tindrà les portes obertes de la Confraria des de les 10 del matí. El diumenge 17 d’abril es farà la Missa de Diumenge de Resurrecció a 1/4 d'1 a la Parròquia de Poblenou.

Els actes a Pineda de la Setmana Santa els organitza l’Associació Cultural Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent.