Vés al contingut
1

Pineda i Santa Susanna estudien fer un pas subterrani d'accés a la platja al límit dels dos termes municipals

Els ajuntaments de Pineda i Santa Susanna estudien fer un nou accés subterrani a la platja dels Pins i de les Dunes per a vehicles i vianants. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «és un projecte comú que evitaria que cada municipi tingui el seu propi pas i per tant, fer-lo conjuntament aprofitant els fons Next Generation».

 

Aquest pas estaria a la zona de platja, passat el tram de davant el cementiri de Pineda direcció a Santa Susanna. La sortida seria a la zona on es fa actualment el Festival Arts d'Estiu. L'alcalde ha explicat que «serà un pas subterrani, amb pas a dos nivells per separar el pas dels vehicles i dels vianants. Amor ha dit que el projecte està en estudi, i es presentarà per poder entrar en els fons europeus subvencionats de Next Generation

 

Aquest pas substituirà l'actual pas de vehicles de Santiago Rusiñol, que es convertiria en un pas soterrat per a vianants. El pas de Santiago Rusiñol s'inunda sovint, especialment quan coincideixen temporal de mar i fortes pluges, com ha passat aquest cap de setmana.