Vés al contingut
1

El Departament de Salut ha obert la vacunació amb tercera dosi de les persones d’entre 18 i 29 anys

 

Escolta aquí el programa 'Pineda es mou'

 

El Departament de Salut ha obert la vacunació amb tercera dosi de les persones d’entre 18 i 29 anys que faci com a mínim vuit mesos que van rebre la segona. Es tracta de joves que es van vacunar abans del que els tocava per edat, perquè, per exemple, treballaven amb persones vulnerables. Des de salut han anunciat que mica en mica ho aniran obrint a la resta de joves entre 18 i 29 anys.

A Pineda, la campanya de vacunació està funcionant a bon ritme. Ho ha explicat la infermera Mar Masvidal, de l'equip directiu de l'Àrea Bàsica de Salut. Estan posant la tercera dosi i també ofereixen les primeres i segones dosis als qui encara no s'han vacunat.

Des de l'ABS Pineda, també fan jornades de vacunació infantil, de 5 a 11 anys. Mar Masvidal ha explicat que als nens, majoritàriament se'ls està posant la Pfizer.

 

La propera jornada de vacunació de nens i nenes serà dimecres, 26 de gener, de 3 a 7 de la tarda a l'Hotel 30º Pineda Splash. Es recomana la agafar la cita per internet, al web Vacunacovid de Salut, però també es podrà portar els infants sense cita prèvia fins que s'esgotin les dosis previstes per la jornada.


 

Ràdio Pineda va fer el programa Pineda Es Mou ahir al migdia des de l'ambulatori de Pineda, i es va tractar les xifres rècord d'aquest gener, amb 1.400 contagis a Pineda en les darreres dues setmanes. Es va posar damunt la taula el fet que hi ha persones que s'infecten de COVID tot i estar vacunats. Davant d'això, Mar Masvidal explica que la recomanació continua sent vacunar-se, «perquè la vacuna fa que, en els millors dels casos, s'eviti el contagi, i si ens contagiem, els símptomes siguin molt més lleus».

Per demanar cita, principalment es pot fer a través del web VacunaCovid del Departament de Salut. El segon canal, si no es pot accedir a demanar-ho per internet, és anar directament a l'ambulatori i demanar la cita.