Vés al contingut
1

Èxit dels nous pastorets de Pineda: musicals i modernitzats però sense perdre l'esperit nadalenc

Fotos: CCR / Joan Caimel

L'estrena de l’espectacle ‘The Pastorets, el musical’, a càrrec de la companyia del Centre Cultural de Pineda ha complert totes les expectatives. El nou muntatge ha captivat petits i grans, que han pogut gaudir dels Pastorets, en una nova versió amb onze grans èxits musicals, que serveixen de fil argumental per explicar la història, amb un toc modern, fresc i dinàmic. Un dels directors de l’espectacle, Xevi Gómez, ha dit a Ràdio Pineda que estan molt contents amb l'estrena, que ha tingut molt bona acollida.  Xevi Gómez ha destacat l'actuació dels 32 actors i actrius, però també de l'equip de 70 persones que hi ha treballat . En el nou un muntatge, la música i el ball són protagonistes, i també l'escenografia i un vestuari molt trencador. «Teníem moltes ganes d'ensenyar-ho»

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

1

 

Al acabar l'estrena, la Presidenta del Centre, Esther Deprius, va desitjar unes Bones Festes, un millor 2022, i va felicitar a tot l'equip de The Pastorets, que ha fet possible donar aquest tomb a l'espectacle nadalenc, sense perdre el seu esperit. A més es va aprofitar l'estrena per tenir un reconeixement per en Joan Grebol, escollit Hereu de Catalunya 2021. En Joan, molt vinculat, tant ell com la seva família al Centre Cultural, fins arribar a Hereu de Catalunya, va començar com Hereu del Centre, Hereu de Pineda, Fadrí del Maresme, i finalment, Hereu de Catalunya.

 

1

 

1

L'èxit de The Pastorets, ha fet que el Centre Cultural posi a la venda, a partir de demà dimarts, noves butaques per a la funció del Pastorets Solidaris, del 8 de gener a les 9 del vespre, funció especial a benefici de La Marató i l'Associació de voluntaris i Amics de l'Hospital de Calella. També es programa una nova funció el divendres 7 de gener a les 9 del vespre. Xevi Gómez ha destacat l'esforç per reubicar els que tenien entrades, ara que l'aforament permès és del 70%.

 

1
Demà dimarts, ja es podran comprar aquestes darreres entrades a www.ccrpineda.com


 

Missatge del CCR

El Centre Cultural, vol agraïr públicament la comprensió de tota aquella gent, que a causa de la reducció de l'aforament al 70%, van tenir que ser reubicats a una altra funció. Moltes gràcies! I com diu la felicitació de Nadal de la Federació de Grups de Teatre Amateurs de Catalunya; "Aquets 2022, infectem-nos de teatre".