Vés al contingut
1

Gent de Pineda sorteja un viatge a Disneyland París a la campanya de Nadal

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Apostar pel comerç local de Pineda és apostar per la qualitat i la proximitat, també per l'economia local i els preus molt competitius. A més, aquests festes, comprant a les botigues associades a Gent de Pineda, podem guanyar un viatge a Disneyland París per a 4 persones valorat en 2.500 euros. El premi és per 3 dies i 4 nits i inclou el vol d’avió, el trasllat a l’hotel, la mitja pensió i les entrades al parc. Gent de Pineda també sorteja un segon premi valorat en 1000 euros en vals de compra i un tercer premi de 500 euros també en vals de compra.

 

Cristina Deulofeu dinamitzadora de Gent de Pineda ha explicat que han dissenyat aquesta campanya de Nadal seguint el fil de l’ambientació del Nadal a Pineda.

 

A banda del viatge a Disneyland París que és el primer premi, Cristina Duelofeu també ha explicat que Gent de Pineda sortejarà dos premis més. Per participar només heu de fer les compres a les botigues associades i omplir les butlletes.

 

La campanya de Nadal de Gent de Pineda s’allargarà fins el dia 6 de gener inclòs. El sorteig es farà finalment el dilluns 10 de gener a les 9,30h. en directe per Ràdio Pineda. L'acte previst pel dissabte 8 de gener a la plaça Espanya s'ha cancel·lat.