Vés al contingut
1

Presentació de l'obra '7 anys' que s'estrena diumenge

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista


 

 

 

4 socis i un delicte. Aquest és el punt de partida de l’obra de teatre ‘7 anys’ que estrena aquest diumenge la companyia del centre, coincidint amb la Diada de l’entitat. Amb direcció de Verònica Rebollo, Maite Ferrer i Josep Serra, l’obra és un drama amb pinzellades d’intriga i d’humor negre. De fet, el muntatge s’havia d’estrenar el 2019, just abans de la pandèmia, però a causa de la situació de confinament, s’ha hagut d’aplaçar fins a dues vegades l’estrena de l’obra.

 

Verònica Rebollo i Pol Beltran, un dels actors de l’obra han explicat que l’obra va de tres homes, una dona i un mediador que es reuneixen tota una nit amb molta tensió on hauran de decidir qui d’ells ha de passar 7 anys a la pressó per un delicte fiscal.

 

L’obra s’estrena aquest diumenge a les 6 de la tarda al Centre Cultural i es podrà tornar a veure els dissabtes 23 d’octubre i 6 de novembre a les 7 de la tarda i els diumenges 24 d’octubre i 7 de novembre a les 6 de la tarda. Entrades a la venda al web del centre www.ccrpineda.com

 

 

1