Vés al contingut
1

El preu mitjà del lloguer a Pineda és de 576€

Foto d'arxiu.

 

És un 3,3% menys que fa tres mesos perquè la tendència és la baixada de preus a tota la Demarcació de Barcelona i bona part de Catalunya. El preu dels lloguers va tornar a baixar aquesta primavera amb força en ciutats com Barcelona segons les dades de les fiances dipositades a l'Incasòl.

A Catalunya, la renda mitjana és de 713,22 euros, un 2,7% menys que l'any passat.

Es pot atribuir als efectes de la pandèmia però alguns analistes ho descarten. La signatura de contractes s'ha anat recuperant de mica en mica.


 

El sector immobiliari ha reclamat mesures "estructurals" per augmentar l'oferta d'habitatge

Les entitats han comparegut en el Parlament en referència a la Proposició de llei d'ampliació de les mesures urgents per fer front a l'emergència habitacional i han demanat "replantejar" el lloguer social obligatori, la definició de grans tenidors i "no donar cobertura" a l'ocupació. Per la seva banda, la representant del grup promotor de la ILP de la Llei 24/2015, ha qualificat la normativa d'una proposta "de mínims" i ha fet una crida als grups parlamentaris a legislar per acabar amb els desnonaments i a donar suport mesures "de xoc" davant una situació "crítica".