Vés al contingut
1

Carles Montllor i Eva Wutti guanyen la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme

 

És una de les proves més ràpides del territori català. Carles Montllor ha fet un temps de 1h 07 minuts i 40 segons, i Eva Wutti un temps de 1 hora 16 minuts, 36 segons.

El podium masculí l'ha completat Mostafa Benslimane i Mohamed El Ghazouany. En dones, l'ha completat Encarna Nuñez i Elisa Melilli.

S'ha disputat per Pineda, Santa Susanna, Malgrat i amb final a Calella. Una prova clàssica del calendari de mitges maratons a Catalunya i amb un recorregut molt planer, idoni per a fer marca personal. Fins a 1.000 corredors han disputaran aquesta prova.

La directora de Gesport, Noelia Pastor, ha fet una valoració molt positiva de la cursa, i ha dit que «les condicions també han estat molt bones per córrer la cursa, amb poc vent i poca calor».

L'organització tenia una desena de llebres a ritmes diferents, per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa. Hi ha hagut la participació de figures destacades de l'atletisme. També cal destacar el gran nombre de voluntaris que han ajudat en la seva celebració.

1

 

1
Fotos. Gesport


 

La sortida de la prova s'ha donat a les 8.30 h i de seguida Carles Montllor s'ha posat al capdavant de la cursa i ha corregut amb comoditat i escapat des del km 7. Amb un temps de 1:07:40 s’ha proclamat guanyador absolut de la prova; el segon classificat ha estat Mostafa Benslimane qui ha fet una marca d’1:10:00, Mohamed El Ghazouany ha ocupat el tercer lloc i ha pujat al podi amb un temps d’1:10:41. Cal remarcar que en les dotze edicions de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme s'ha baixat de l'hora deu minuts.

 

El primer atleta local ha estat el calellenc Sergi Ariaca que ha arribat en 21a posició amb un temps de 1:19:39.


Pel que fa a les noies, l’austríaca i calellenca Eva Wutti, la qual destaca per la seva faceta de triatleta, s'ha imposat amb autoritat i s’ha proclamat vencedora amb un temps de 1:16:44, seguida d’Encarna Núñez (1:20:19) i de Elisa Melilli (1:20:36).


Tot plegat un èxit de participació malgrat les dues darreres cancel·lacions de la cursa per motius de la pandèmia, doncs aquesta competició estava programada pel 8 d’abril de 2020. La resposta dels corredors/es ha estat impecable, fet que l’organització ha destacat i ha posat en relleu de cara a properes edicions.