Vés al contingut
1

Aquest diumenge es disputa la Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme

 

Fotos. Gesport

 

Escolta aquí a Noelia Pastor

 

És una de les proves més ràpides del territori català. Cal remarcar que en les passades edicions de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme s'ha baixat de l'hora deu minuts.


Transcorrerà per Pineda, Santa Susanna, Malgrat i amb final a Calella. Una prova clàssica del calendari de mitges maratons a Catalunya i amb un recorregut molt planer, idoni per a fer marca personal. Fins a 1.000 corredors disputaran aquesta prova. Noelia Pastor, directora de Gesport, ha dit que «s'han esgotat els dorsals».

Donat que és una de les proves més ràpides del territori català, l'organització posarà una desena de llebres a ritmes diferents, per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa. Hi participaran figures destacades de l'atletisme. Ha afegit que «potser farà un pèl massa de calor però hi posaran tots els esforços per fer una bona cursa amb un nou recorregut».

 

1
 


 

Talls de transit:

El diumenge, 19 de setembre de 2021, entre les 6 hores i les 12 hores estaran tallats al trànsit: el Psg. Marítim, P. Estació, Consolat de Mar, P- de Can Bepa,  Av Hispanitat (entre Psg. Europa i R. Frares ) i Psg. Europa (entre Hispanitat i P. del Sol).

 

1

 

1