Vés al contingut
1

Pineda celebra la setmana LGTBI amb actes entre el 17 i el 21 de maig

 

La regidoria de Diversitat, juntament amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pineda han organitzat una sèrie d’actes al voltant del 17 de maig, dia internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia. Aquestes activitats tenen l’objectiu fer visibles a les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals (LGTBI) i lluitar contra les actituds intolerants sobre el col·lectiu.

Des del 17 de maig el Servei d’Atenció Integral a persones LGTBI de Pineda lluirà la bandera irisada. Els alumnes del Pla de Formació de Pintura de l’Institut Euclides pintaran un pas de vianants amb els colors de la bandera LGTBI entre els carrers Diputació i avinguda Europa a Poblenou.


 

La resta de la setmana l’activitat es trasllada a l’Espai Jove Can Jalpí que acollirà un taller de maquillatge Dragqueen, una xerrada sobre vivències personals entorn de la descoberta de l’orientació sexual, una conferència amb la psicòloga del SAI de Pineda on respondrà a preguntes rebudes a través de les xarxes socials i per últim l’elaboració d’un vídeo manifest conjunt entre els joves de Pineda.


 

Ràdio Pineda farà un programa especial al Salut i Més

Ràdio Pineda també dedicarà el seu programa setmanal «Salut i +» a la setmana LGTBI entrevistant a Verónica Rebollo, regidora de Diversitat de Pineda i Berenice Domínguez a la coordinadora i psicòloga del SAI de Pineda. Serà el dimecres 19 a les 13.30 h. Recordem que el SAI de Pineda està en funcionament des del passat mes de desembre i ofereix un servei de sensibilització i informació, proporciona recursos per donar resposta i acompanyament professional en situacions de discriminació.

El SAI de Pineda de Mar es troba situat al carrer Riera 31, compartint espai amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD).

 

1