Vés al contingut
1

El Secretari General de CCOO del Vallès Oriental, Maresme i Osona, Gonzalo Plata és reescollit en l'assemblea congressual

 

Fotos: CCOO

 

L'assemblea s'ha fet a Granollers on s’ha aprovat l’informe de gestió dels darrers quatre anys amb el 98% de suports, el pla d’acció pel proper quadrienni amb el 97% de suports i s’ha escollit la nova direcció amb el 97% de suports.


En el congrés, hi han participat 135 delegats i delegades que han estat elegits en les assemblees i conferències prèvies. El sindicat ha presentat les seves credencials davant aquest congrés amb mes de 15.300 persones afiliades dels que més de 8.900 són al Vallès Oriental, gairebé 4.300 al Maresme i més de 2.150 a Osona.


 

Primera força sindical

També ostenta el títol de primera força sindical a les tres comarques representant el 46,4% del total a Osona amb 521 persones delegades, el 40,47% amb 684 delegades al Maresme i amb el  48,9% i 1416 persones delegades al Vallès Oriental.

Han participat del Congrés en David Bote Alcalde de Mataró, Sergi Morales Regidor de Promoció Econòmica, Roser Moré presidenta de FAGEM, Aina Vidal i Mireia Marin d’En Comú Podem, Bartomeu Compte, Baptista Silanes, Oriol Mimó i Sònia Galtié d’Esquerra Republicana de Catalunya, Alicia Romero i Núria Moreno del Partit dels Socialistes de Catalunya. PIMEC amb el seu president Daniel Boil al Vallès Oriental. I el sindicat UGT amb Vicens Albiol. Tanmateix ha estat present la direcció del sindicat CCOO a Catalunya encapçalada per Javier Pacheco, Secretari General.


 

La nova direcció del sindicat intercomarcal incorpora 6 persones del Vallès Oriental, 5 del Maresme i 2 d’Osona. 7 persones treballen a empreses vinculades als serveis, 5 a l’indústria i 2 a l’administració pública amb empreses tant importants com BBVA, Bosch, Hartmann, la Sirena, Caprabo, l’Hospital de Granollers, Maje de La Roca Village o Girbau. Aquesta direcció incorpora 7 dones per sis homes i baixa l’edat mitjana del sindicat incorporant una jove de 23 anys i una altre de 32.

 

El Pla d’Acció pels propers quatre anys tenen propostes pels tres territoris i manté l'activitat d’assessoria a Granollers, Mataró, Vic, Mollet del Vallès, Pineda de Mar, Sant Celoni i La Roca Village. Tanmateix s’han aprovat 5 resolucions d’entre les que destaquen: Acció Jove – Joventut Treballadora, Contra la LGTBIfòbia al món del treball, Per unes Comarques Industrials i CCOO en defensa dels drets civils, socials i nacionals.

Dins del congrés es va realitzar una concentració dins dels actes convocats pel dia de la “Salut i la Seguretat a la feina”.

 

1