Vés al contingut
1

Can Xaubet reprèn les activitats a espais interiors i elimina la matrícula per a nous abonats

El Complex Esportiu Municipal Can Xaubet ha eliminat a partir d’aquesta setmana l’import de la matrícula per a nous abonats així com el compromís de permanència. Amb aquest canvi es vol flexibilitzar l’accés d’abonats al centre i adaptar-lo a les noves exigències del mercat i del consumidor d’aquest servei. Ara, per exemple, serà més senzill que un usuari pugui acudir a Can Xaubet durant uns mesos concrets amb l’única obligació d’atendre la quota mensual.

.

Obertura d’espais interiors al 30%

Aquest canvi coincideix amb la reobertura dels espais interiors de Can Xaubet per a la pràctica esportiva. Fins ara les mesures per a la contenció de contagis de Covid-19 feia que tant l’exercici individual com les classes dirigides s’haguessin de fer a l’exterior. ?️Des d’aquest passat dilluns es reobren les sales de fitness interiors, amb 30% de l’aforament màxim. També es reprenen les activitats dirigides a les sales interiors amb l’obligatorietat d’utilitzar la mascareta en tot moment. Els vestidors es mantenen tancats excepte pels usuaris de la piscina.

Per acudir tant a una activitat dirigida com per fer esport de forma lliure s’ha de reservar cita prèvia a través de l’aplicació de Can Xaubet o des de la zona d’abonats al web www.canxaubet.cat

 

1

Inscripció online a: www.canxaubet.cat.