Vés al contingut
1

Pineda no celebrarà la Romeria a Montserrat però diverses famílies hi pujaran com fan cada any

 

Tampoc no s'organitzarà l'autocar del Dia de la Puríssima. La Romeria de Pineda a Montserrat s'hauria de fer el proper Pont de la Puríssima. La comissió organitzadora de la Romeria de Pineda la volia tirar endavant però les restriccions de mobilitat han fet que s'hagi decidit anul·lar-la per primer cop a la història.

Diversos grups familiars sí que pujaran dijous a Montserrat per passar-hi uns dies però sense actes previstos. L'únic acte que es farà és una lectura a la missa conventual del dimarts dia 8 de desembre, la Puríssima. En total un grup de famílies ocuparan 12 cel.les. La Romeria s'havia de celebrar del 4 al 8 de desembre i aplegava originalment més de 100 persones i es feien actes durant tots els dies.


 

Calella també va anul.lar la seva romeria

La Romeria de Calella va decidir també suspendre el desplaçament de forma organitzada però algunes famílies també hi van passar uns dies. La romeria calellenca ja va decidir no fer-la pels riscos que suposava el viatge i la impossibilitat de fer-ho. Esperen tornar-hi el 2021, igual que Pineda.