Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda concedeix 180.000 € per a la compra de portàtils per a estudiants

Les famílies beneficiàries d’aquest ajut rebran a partir d’aquesta setmana el xec per poder gastar a establiments del municipi. També s’han resolt les beques de llibres i per a la pràctica d’esport extraescolar, al qual l’ajuntament hi destina més de 50.000 €

El nou ajut de l’Ajuntament de Pineda destinat a la compra de portàtils per a estudiants finalment beneficiarà a 514 famílies del municipi, que són les que han obtingut la beca d’acord amb els requisits i barems. El consistori destinarà en total 180.150 € en subvencionar portàtils i chromebooks per a famílies amb estudiants de 6 a 20 anys. Des d’aquesta setmana les persones beneficiàries de l’ajut estan rebent per carta certificada la confirmació de l’atorgament així com un xec amb l’import per a gastar en la compra dels dispositius.

Aquesta actuació es troba dins del Pla de Xoc municipal contra els efectes de la Covid-19. La inversió dels 180.000 € repercutirà, a la vegada, en el comerç de Pineda de Mar: els xecs de les ajudes es podran gastar en els sis establiments d’electrònica i informàtica del municipi que han signat un conveni amb l’ajuntament. Només es podran gastar en portàtils i chromebooks que compleixin unes determinades especificacions tècniques que serveixin per al treball de l’estudiant.


50.000 € més en beques per a llibres i activitats esportives

Durant aquesta setmana també s’enviarà a les famílies que han obtingut la beca la corresponent ajuda per a la compra de llibres escolars. En total s’han concedit 615 beques de llibres per un import total de 31.477,05 €.

Per altra banda, també s’ha aprovat l’adjudicació de les beques per a la pràctica d’activitats esportiva extraescolar durant el curs 2020-21. En total 244 famílies es beneficiaran d’una beca per a fer esport extraescolar. L’ajuntament hi destina un total de 19.833,50 € a l’espera que es formalitzin les corresponents matriculacions a les activitats durant aquest mes de setembre.