Vés al contingut
1

El 'Cultura Km. 0' s'ha estrenat amb l’espectacle itinerant per al públic familiar, 'Resistència Tour' i amb Diego Cortés


 

S'ha estrenat el cicle d’espectacles Cultura Km. 0 a l’Espai Sant Jordi com a alternativa cultural a la suspensió d’actes populars de la Festa Major 2020. Per inaugurar aquest festival es va fer un espectacle de carrer amb Pep Callau, dijous al vespre i que va recórrer diversos carrers de diferents barris de Pineda. La regidora de Cultura, Sandra Pérez, ha dit que «s'ha volgut donar una mica d'alegria ja que s'hauria d'estar celebrant la Festa Major però no ha estat possible».

 

1

També ha destacat que el cicle de cultura es promou també en streamin al Canal YouTube de l'Ajuntament de Pineda. L'objectiu «és acostar la cultura a tothom».

També ha afegit que «la primera valoració és positiva ja que també s'ha pogut donar un cop de ma als artistes i empreses locals per a que puguin treballar i demostrar el seu art».

El cicle està comprés dins del Pla de Xoc Econòmic Municipal per fer front a les conseqüències econòmiques i socials de la Covid-19. Una aposta no només pels artistes de Pineda, sinó també en l’organització tècnica dels mateixos espectacles. Així, totes les empreses que treballen al cicle són del municipi (empreses de neteja i desinfecció, llum i so, assentadors a l'Espai Sant Jordi, etc).

 


El cartell del cicle el formen Diego Cortés, la Cobla Jovenívola de Sabadell, Maria Muñoz, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Pep Romaguera i Paco Saula, Blue Lounge Quartet, Luis Flores, l’Orquestra de Cambra Harmonia amb el tenor Albert Deprius i la Companyia flamenca d’Isabelita Márquez .


Tots els espectacles es celebren a l’Espai Sant Jordi, que s’ha habilitat amb totes les mesures de seguretat pertinents (manteniment de distàncies, control de temperatura corporal, desinfecció dels espais comuns, etc.). L’aforament de cada espectacle és limitat: alguns espectacles encara compten amb entrades lliures a un preu de 3 € a la web www.auditoripineda.cat o a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.


 

Diego Cortés enceta el cicle d'espectacles Cultura Km0

La formació de Diego Cortés, un dels grans noms de la rumba, del flamenc i amb un domini extraordinari de la guitarra espanyola ha estrenat el cicle amb un repertori que ha permès veure i escoltar un Diego Cortés més autèntic i original, passant per les melodies més conegudes de la cançó catalana, fins arribar a la rumba de Gràcia.

El públic va destacat la qualitat de Cortés però també del fet que «hi ha ganes de poder gaudir de la cultura a Pineda».

1


 


 

Les sardanes molt presents al Cicle d'espectacles Cultura Km0

La Cobla Jovenívola de Sabadell i la Cobla Sant Jordi, dues de les millors cobles de les comarques barcelonines ha actuat al cicle amb totes les cadires ocupades. La Jovenívola va actuar divendres amb un concert variat i que tenia format de concert, mentre que la Cobla Sant Jordi només va poder tirar endavant una part del repertori ja que la pluja va afectar el concert. Malahuradament no es va poder acabar el concert i el públic va haver de marxar a causa del mal temps i la pluja.

 

1


 

 

La pluja obliga a cancel.lar el concert de la cantant Maria Muñoz que actuarà el proper diumenge 6 de setembre

La cantant pinedenca Maria Muñoz actuarà el diumenge 6 de setembre al Cicle d'espectacles Cultura Km0 amb un concert on interpretarà temes del seu últim treball anomenat 'Lo íntimo'. Maria Muñoz oferirà un concert en format acústic on repassarà part dels seus èxits i també interpretarà cançons de Rocio Durcal. Maria Muñoz ho ha explicat a Ràdio Pineda.

Maria Muñoz estarà acompanyada dels seus músics en aquest concert. La cantant pinedenca ha animat a tothom a venir al concert el proper diumenge.

El concert de Maria Muñoz al cicle d'espectalces Cultura Km0 serà diumenge 6 de setembre a les 8 del vespre a l'espai Sant Jordi. El preu de l'entrada és de 3 euros que podeu comprar al web: www.auditoripineda.cat i també a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h.


Les persones que ja teniu les entrades per aquest passat dissabte, serviran igual per l'actuació de diumenge.


 

 

El mal temps també obliga a posposar el concert sobre l'essència dels Beatles

Els músics Pep Romaguera i Paco Saula havien d'actuar aquest diumenge però finalment, el concert serà el proper dijous 10 de setembre a les 10 de la nit. El concert d'ahir diumenge es va anul·lar pel mal temps.

Al concert del dia 10, portaran l'essència dels Beatles al Cicle d'espectacles Cultura Km0 amb el concert 'Beatles Essencials'. El pinedenc Pep Romaguera ha explicat a Ràdio Pineda que estan contents de participar al cicle amb un concert de temes dels Beatles.

Romaguera ha agraït que el cicle compti amb les actuacions d'artistes locals. També ha explicat que interpretaran temes que no s'han tocat massa dels Beatles.

El concert 'Beatles Essencials' amb Pep Romaguera i Paco Saula és el dijous 10 de setembre, vigília de la Diada Nacional de Catalunya, a l'espai Sant Jordi. Entrades a la venda al preu de 3 euros al web: www.auditoripineda.cat o bé a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. Organitza l'Ajuntament de Pineda.

Les persones que ja teniu entrades pel concert inicial, també us seran vàlides pel concert del dia 10.

 

 

Les properes actuacions

Un toc de jazz al cicle Cultura Km0 amb Blue Loung Quartet

El quartet Blue Loung Quartet format pels músics, tots ells professors de l'escola de Música de Pineda, Rocio Pinto, Ferran Morer, Toni Pujol i Juanma Morer actuaran el dia 4 de setembre al cicle d'espectacles Cultura Km0 a les 10 de la nit a l'espai Sant Jordi. Rocio Pinto vocalista del quartet ha explicat que estan contents d'actuar al cicle amb un programa molt variat i amb un toc de jazz.

Rocio Pinto ha explicat que a causa de la crisis sanitària està essent un estiu complicat pels artistes i el fet d'actuar al cicle és un regal. Pinto ha animat a tothom a venir al concert.

El concert amb Blue Loung Quartet és el dia 4 de setembre a les 10 de la nit a l'espai Sant Jordi. Entrades a la venda al preu de 3 euros al web: www.auditoripineda.cat o també a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. Recordem que és un concert amb mesures preventives de la COVID-19 i és obligatori l'ús de la mascareta.

 

El pop aflamencat de Luis Flores al Cicle d'espectacles Cultura Km0

El cantant pinedenc Luis Flores acomiada el disc 'Aquí te siento' amb un últim concert a Pineda el dia 5 de setembre al Cicle d'espectacles Cultura Km0. Luis Flores ha explicat que el concert serà una varietat de cançons del pop flamenc i també interpretarà temes del seu últim disc: Aquí te siento'. L'acompanyaran 7 músics a l'escenari.

Tot i que el cantant ja ha dit que està essent un any complicat pels artistes, a causa de la crisis sanitària, s'ha mostrat content i agraït de fer el concert a Pineda i ha demanat el suport del públic. El cantant pinedenc ja està treballant en un nou disc de cara a l'any vinent. Luis Flores actuarà el dia 5 de setembre a les 22h a l'espai Sant Jordi. El preu de l'entrada és de 3 euros que podeu comprar de forma anticipada al web: www.auditoripineda.cat o també a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. Organitza l'Ajuntament de Pineda.

Concert amb mesures preventives de la Covid-19. L'ús de la mascareta és obligatori.


 

El concert de la Diada Nacional de Catalunya a Pineda amb l'Orquestra de Cambra Harmonia

L'Orquestra de Cambra Harmonia dirigida pel tenor pinedenc Albert Deprius oferirà a Pineda el concert de la Diada Nacional de Catalunya, el dia 11 de setembre, al cicle d'espectacles Cultura Km0. El concert porta per nom 'Dolça Catalunya'. El director de l'Orquestra de Cambra Harmonia, el tenor pinedenc Albert Deprius ha explicat a Ràdio Pineda que serà un concert de música catalana, tant instrumental com vocal.

El concert serà d'obres catalanes i compositors catalans com ara Toldrà, Morera, Montpou, Montsalvatge, Pau Casals entre altres. Albert Deprius ha demanat al públic que assisteixi al concert sense por ja que es prendran totes les mesures preventives del Covid-19.

El concert 'Dolça Catalunya' amb l'Orquestra de Cambra Harmonia dirigida pel tenor pinedenc Albert Deprius és el dia 11 de setembre a les 20h a l'espai Sant Jordi. El preu de l'entrada és de 3 euros que podeu comprar de forma anticipada al web www.auditoripineda.cat o bé a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. Organitza l'Ajuntament de Pineda.

Concert amb mesures preventives de la COVID-19. L'ús de la mascareta és obligatori.

 

L'espectacle 'Latidos' amb Isabelita Marquez tanca el cicle Cultura Km0

La companyia flamenca d'Isabelita Marquez clourà el cicle d'espectacles Cultura Km0 el dia 12 de setembre amb l'espectacle 'Latidos' a l'espai Sant Jordi. Després de l'èxit, l'any passat amb 'Ilusiones', aquest any Isabelita Marquez presenta 'Latidos' un nou treball ple de noves sensacions, amb moltes ganes de viure, de compartir i de ballar. Isabelita Marquez ha explicat a Ràdio Pineda que el públic podrà veure un espectacle on es combina la tradició i l'evolució del flamenc amb el ball d'Isabelita Marquez en solitari acompanyada de músics en directe.

Isabelita Marquez ha animat als pinedencs i pinedenques a veure aquest espectacle ja que el cicle ha apostat pels artistes locals en aquests moments de crisis sanitària.

L'espectacle 'Latidos' amb la companyia flamenca d'Isabelita Marquez es podrà veure el dia 12 de setembre a les 22h a l'espai Sant Jordi. El preu de l'entrada és de 3 euros que podreu comprar, de forma anticipada, al web: www.auditoripineda.cat o també a Can Comas de dilluns a divendres de 9h a 14h. Organitza l'Ajuntament de Pineda.

Concerts amb mesures preventives de la COVID-19. L'ús de la mascareta és obligatori.