Vés al contingut
1

Els Fotògrafs de Pineda organitzen un ral·li fotogràfic de Festa Major marcat per la pandèmia

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

Aquest any, arran de la crisi sanitària, els Fotògrafs de Pineda organitzen un Ral·li fotogràfic de Festa Major diferent. A partir d'aquest divendres i fins dilluns 31 d'agost tothom que vulgui podrà participar-hi enviant fotografies dels 3 temes que es plantegen al concurs i que s'hauran d'enviar per correu electrònic. Joan Legaz secretari dels Fotògrafs de Pineda ha explicat que l'objectiu aquest any serà buscar imatges ben diferents de les que podrien trobar en una Festa Major 'normal' amb la idea de tenir un fons gràfic que ens recordi aquesta situació de pandèmia.

 

 

Els temes del ral·li fotogràfic que es proposen aquest any són: 'La COVID-19 a Pineda', 'Carrers' i 'Distanciament social'. Joan Legaz ha explicat que les fotografies s'han de fer arribar per correu electrònic a: info@fotografsdepineda.com abans del dia 1 de setembre.

 

 

Hi haurà premis a les millors fotografies. El veredicte es donarà a conèixer el diumenge 6 de setembre i es podrà consultar a la pàgina web dels Fotògrafs de Pineda www.fotografsdepineda.com i a la seva pàgina de facebook. Les fotografies guanyadores també es podran veure al perfil d'Instagram dels fotògrafs de Pineda.

 

Per a més informació i consulta de les bases a: www.fotografsdepineda.com

 

1