Vés al contingut
1

El jugador de handball pinedenc Jordi Martí i Molera guanya la Minicopa del Rei 2020 amb el BM Granollers

El Granollers revalida el títol davant del Barça en guanyar per 30 a 25 en un bon partit que ha donat el títol al Granollers, amb el jugador pinedenc Jordi Martí, que és lateral esquerre. L'entrenador del Granollers ha dit que «que aquesta nova generació no havia guanyat mai abans al Barça i sempre han tingut molta il.lusió en poder guanyar la copa». Per tant, un equip conscient que podia guanyar. Van fer una bona segona part que va neutralitzar l'avantatge del Barça a la primera part. És una important victòria d'aquest equip on hi juga el pinedenc Jordi Martí.

Ara, el Granollers i el Barça són co-liders de la lliga.