Vés al contingut
1

La companyia del Centre Cultural prepara l'estrena de la comèdia ‘Art’

 

S'estrena el dissabte 26 d’octubre, a les 7 de la tarda a la sala gran del Centre i també es podrà veure el diumenge 27 d’octubre a les 6 de la tarda, i els dies 9, 10 i 17 de novembre. Les entrades ja es poden comprar al web www.ccrpineda.cat


 

Es tracta d’una de les comèdies de més èxit dels últims anys de l’autora francesa Yasmina Reza. La companyia del Centre presenta aquest muntatge, dirigit per Maite Ferrer i Susanna Nogué, i protagonitzat per Josep Serra, Jaume Valls i Josep Morell. L’obra, utilitza l’humor més subtil per reflexionar sobre els límits de l’art contemporani, i serveix com a pretext per aprofundir en les relacions personals.

 

2


 

La companyia del Centre fa mesos que treballa en aquest muntatge. Justament aquest passat estiu, l’actor Jordi Banacolocha, que fa molts anys que té residència a Pineda, va assistir a un dels assajos de la companyia. L’actor va animar i posar en valor la feina de l’equip d’aquesta obra de teatre i va dir que «si l’agenda li permet, assistirà a alguna de les funcions». A més de seguir l’assaig, també es van comentar anècdotes, experiències i també van parlar d'aquesta exitosa obra.

 

1