Vés al contingut
1

Avui s'entreguen els premis del Ral·li Fotogràfic dels Fotògrafs de Pineda

Fotos: Fotògrafs de Pineda

 

El premi a la millor col·lecció de fotografies, amb les temàtiques que es proposaven aquest any que eren: ‘Llum’, ‘Joc’ i ‘Foc’, és per Anna Ortega que ha presentat tres fotos: una de la noria de la fira d’atraccions, una imatge d’un espectacle infantil de la Festa Major i una foto dels focs d’artifici, amb la noria de fons. Anna Ortega, Olga Junyent, Trinidad Salmerón i Quim Canyigueral, guanyadors del IX Ral·li fotogràfic de Pineda

 

1

 

El Premi a la millor foto del tema “Llums és per Olga Junyent que ha presentat una fotografia relacionada amb l’actuació de l’Orquestra La Chata, amb la imatge de la cantant i de fons, el nom de l’orquestra il·luminat amb llums.

 

2

 

 

El Premi a la millor foto del tema “Jocs” se l’ha endut Trinidad Salmerón amb una fotografia d’un nen i la seva mare xutant una pilota, en un estand de la fira d’atraccions.

 

3

 

I finalment, el Premi a la millor foto del tema “Foc” és per Quim Canyigueral, amb una foto de l’encesa del campanar de Pineda.

Podeu veure totes les fotos presentades al Ral·li Fotogràfic de la Festa Major en aquest enllaç: https://galeriafotografs.awardspace.info/index.php?/category/224

 

5

 

L’acte de lliurament de premis es fa aquest divendres a les 8 del vespre a Can Comas