Vés al contingut
1

Luz Casal arriba al Mar d'Estiu i enamora el seu públic amb els seus grans èxits i alguna sorpresa

 

Fotos. Ràdio Pineda


 

És tota una icona de la música en castellà i ahir va oferir un concert al Festival Mar d'Estiu on no hi van faltar un grapat d'èxits de la seva carrera musical. Luz Casal és tot un símbol de superació, tota una icona per a les dones, no admet etiquetes i la seva música i lletres emocionen amb cançons molt treballades. Té un segell musical únic i el seu públic l'adora.

El públic es va entregar des d'un primer moment a una cantant sola a l'escenari, amb una veu que no estava en el seu millor moment, però que ho compensava amb una actitud molt propera al públic i ballant amb la seva manera més que particular. A més, va acompanyada de músics de gran qualitat que curiosament estan situats als extrems de l'escenari. El concert sonava a pur rock'n'roll però en altres moments creava l'atmòsfera del so únic de Luz Casal.


 

Un concert únic on no hi van faltar temes com ara No hay nada, Sentir, No me importa nada, Entre mis recuerdos, Besaré el suelo, Quiero ser o fins i tot el Boig per tu de Sau, cantada en català. 

Tampoc no hi van faltar clàssics dels seus inicis, fins i tot el cèlebre Rufino, però també va interpretar Loca, Pedazo de cielo, i al final, els temes Piensa en mí i Un año de amor. El darrer tema en cantar va ser Te dejé marchar fent un comiat ben curiós, molta estona a l'escenari ballant i saludant a tothom mentre es projectava el vídeo de la cançó El canto del gallo.

 

1


 


 

En tot moment va parlar amb el públic i va dedicar una cançó a una dona de 103 anys, i també va fer una trucada en directe, i també va fer esment al fet que entre el públic, ahir hi havia la dibuixant Pilarín Bayés, de qui va dir que «és una dona exemplar pel seu treball incansable» i també va agrair que entre el públic hi fos Sor Lucia Caram de qui va dir que «calen persones que puguin dir coses amb honestedat». El públic va aplaudir aquestes intervencions.


 

Luz Casal; una icona de la música

Luz Casal acumula importants premis i reconeixements, com ara premis Grammy, Ondas o la Medalla de les Arts de França o diversos premis més a nivell espanyol. Ha gravat una quinzena de treballs i té èxits molts coneguts i una veu molt característica i única.
 


 

I ara arriba Rozalen, Ara Malikian i Mushkaa i The Tyets

Les properes cites seran Rozalen avui divendres, Ara Malikian el dissabte i el darrer concert amb Mushkaa i The Tyets, el diumenge. Entrades a www.mardestiu.com


 

Recordeu que El Village obra les seves portes 2h abans de l'inici de cada concert, amb música en directe, foodtrucks, moda, art i molt més.