Vés al contingut
A

Malú fa una actuació extraordinària al Mar d'Estiu davant d'un públic absolutament entregat

 

Fotos de portada, Joan Caimel. Fotos genèriques, Ràdio Pineda.

 

 

Malú celebra els seus 25 anys de carrera musical i ha entusiasmat al públic del Festival Mar d'Estiu amb un concert proper i personal en què celebra els 25 anys de la seva carrera musical. Un concert que ha destacat per l'entrega del seu públic, però sobretot per una qualitat interpretativa excepcional i una banda i unes coristes de han ofert una gran actuació, amb una qualitat de so extraordinària.

No han faltat temes com ara Ahora tú, Invisible i Toda, però també Blanco y Negro, Aprendiz, No me extraña nada, o Ni un segundo. Un concert que ha durat 2 hores i 15 minuts amb peces molt intimistes però també molt enèrgiques. En tot moment ha creat una gran atmosfera a l'escenari i ha demostrat una gran qualitat vocal des de l'inici fins el final de l'actuació.


Sens dubte, ha estat un dels plats forts del Mar d'Estiu. El públic no ha parat de cantar les seves cançons i ella també s'ha mostrat molt propera. Malú està fent una gira per tot l'Estat i ha fet parada a l'Alt Maresme.

 

1

 

1
 


 


 

Les properes cites seran L'actuació destacada de Luz Casal el dijous 15 d'agost, Rozalen el dia 16, Ara Malikina el dia 17 i el darrer concert amb Mushkaa i The Tyets, el diumenge 18 d'agost.

Entrades a www.mardestiu.com


 

Recordeu que El Village obra les seves portes 2h abans de l'inici de cada concert, amb música en directe, foodtrucks, moda, art i molt més.