Vés al contingut
1

Els Gegants de Pineda inicien un calendari d'estiu ple d'actuacions destacades

 

 

Sobretot per la participació als 40 anys dels Gegants de Ribes de Freser (21 de juliol), i la trobada pel centre històric de Barcelona amb la plaça de Sant Jaume i el Gòtic com a punt neuràlgic de la trobada (27 de juliol). L'estiu continuarà amb la trobada a Malgrat de Mar, i que són els seus fillols (3 d'agost).

 

1
Els Gegants de Sant Jaume que visitaran per primer cop. Foto. Gegants de Sant Jaume.

 

L'altre plat fort és la participació per primer cop a les Festes de Sant Magí de Tarragona, que aplega milers d'espectadors amb ball a la Catedral de Tarragona i a la Rambla (10 d'agost).

 

1
Foto d'arxiu de l'Ajuntament de Tarragona

 

 

L'altre actuació històrica serà al poble de Torroella de Montgrí, el 25 d'agost, que compta amb una de les parelles de gegants més antigues de Catalunya. Els Gegants de Pineda seran els convidats d'honor. I per tancar l'estiu, l'actuació a la Festa Major de Pineda, el dissabte 31 d'agost com és habitual i que aplegarà unes 25 figures de gegants.


 

La tardor també ve carregada d'actuacions destacades

Els Gegants de Pineda acabaran l'any amb la trobada històrica de totes les figures creades pel mestre Casserras a Vic (14 de setembre), la Festa Major de Calella (22 de setembre), Salt (5 d'octubre), la comarcal a Argentona (27 d'octubre) i tancarà el calendari la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners el 9 de novembre. 

 

Podeu conèixer més detalls sobre el calendari geganter a: www.gegantsdepineda.cat