Vés al contingut
1

Junts per Pineda demana que s'apliquin mesures a l'entorn de la plaça de l'Estació per reduir els sorolls a la nit

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

 

Al darrer ple han demanat mesures per reduir les molèsties als veïns que hi ha a la plaça de l'Estació, on algunes persones fan soroll cada nit. És un punt de trobada de molts joves que s'hi concentren cada nit i que també aplega la gent que es mou en tren. Junts ha dit que «hi ha actes incívics de tot tipus tant per la brutícia que generen els gossos, com les molèsties dels joves que s'hi estan de nit». Han demanat celeritat en remodelar tot el sector. També han demanat més controls als amos dels gossos. També han demanat algunes millores mentre no es fan les obres definitives.

 

La regidora d'Urbanisme Sandra Pérez ha dit que tenen un projecte però s'ha repensat alguns aspectes per tenir més ombres i menys asfalt. També ha dit que «aviat es podran licitar les obres però tenint en compte els criteris sostenibles».

 

En aquest sentit, l'alcalde de Pineda ha dit que «abans de poder presentar el projecte definitiu volen pensar bé com ha de ser el conjunt del passeig, i ha d'anar en consonància en tot el seu tram».

 

1

 

 

1

 

 

El projecte de remodelació és la gran aposta de l'equip de govern per aquest mandat

Aquest és un dels grans projectes de remodelació, un projecte d'envergadura i complexe urbanísticament i que ha de donar continuïtat en el futur, cap a la remodelació de tot el Passeig Marítim. El projecte que es va presentar ara fa uns anys preveu una altra imatge a una de les entrades principals de Pineda des de l'estació de tren.

El projecte inicial unifica les dues places de la Pubilla i l'Estació en una única plataforma al mateix nivell i que comptarà amb una pèrgola. Es vol connectar la circulació dels vianants dels carrers que conflueixen a les places: carrer de Mar, Avinguda Montserrat, Llúria, Església i Passeig Marítim.