Vés al contingut
1

Revetlles populars de Sant Joan a Pineda

Foto. Jimena Etchevarria. Unsplash

 

Aquest Sant Joan, a Pineda hi haurà la celebració de tres revetlles al carrer: a la plaça de les Mèlies, a la plaça de la Biblioteca de Poblenou i a la platja dels Pins.

 

1

 

La Flama del Canigó arriba corrent a Pineda a la revetlla de la Plaça de les Mèlies

Un grup de pinedencs tornaran a portar la Flama del Canigó des del cim d'aquesta muntanya fins a Pineda, corrent, fent relleus. En total faran 172 quilòmetres. El Centre Excursionista Montpalau Team coordina la baixada de la flama que s'encén al cim del Canigó i que passarà per diverses muntanyes i pobles fins arribar a Pineda. S'espera que arribi a les 9 del vespre. Lluna Martí del Montpalau Team ha explicat que és l’arribada de la flama a Pineda és un moment màgic.

 

Revetlla de Sant Joan a la plaça de les Mèlies

A partir de les 9, hi haurà l'encesa del peveter, grallers, batucada, la dansa de la Dauna, sopar, i finalment les actuacions musicals. Queden els darrers tiquets a la venda en una revetlla que l'any passat va ser molt participativa. Dj Slump i The Sun Cats actuaran a la Revetlla que es fa a la Plaça de les Mèlies En parla Lluna Martí del Montpalau Team i una de les organitzadores de la Revetlla. El sopar és a base de botifarra de Figueres amb pa amb tomàquet, que anirà acompanyat d'un pinxo, beguda, i coca i cava al preu de 15€. També hi ha opció vegana i servei de bar. Reserva de tiquets pel sopar a les botigues Herbes de Pineda, i al local del Centre Excursionista Montpalau Team de Pineda. Aquí també pots fer la teva reserva del sopar.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLpR9_KCIWix2pQpTg_U269T9d781Yx2ETwZG7DuncOqtq0w/viewform

La revetlla serà possible gràcies a l'organització del Centre Excursionista Montpalau Team amb el suport del Cau de Pineda, les Forces Infernals de Poblenou, la Colla de Geganters i Grallers, el Pubillatge, el XIP i els ADF's amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

Revetlla de Sant Joan a la platja dels Pins amb la Tribala

1

La comparsa La Tribala fa el 'Sant Joan Fest' a la platja dels Pins. La revetlla començarà a les 8 del vespre i hi haurà música, DJ i sopar popular. Recordeu que heu de portar el got de casa. Patricia Tomàs, de la comparsa La Tribala, ha explicat que aquest any fan la Neon Party i demanen a tothom que portin alguna peça de roba florescent.

 

Aquí podreu reservar el vostre tiquet pel sopar. El preu és de 10€ i podeu escollir entre hamburguesa o botifarra amb patates xips i beguda. També hi haurà coca i cava.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScadcUCbvKzBwedWEVwYzYaFVGMqSXyLEgHr9FbpnAFW5r02g/viewform


 

 

'La nit més Xul@!', la revetlla de Sant Joan a Poblenou


1

 

Es farà a la plaça de la Biblioteca amb sopar a la fresca i ball amb DJ 'fins que el cos aguanti'. Hi haurà música de totes les dècades amb els DJ de la Summer Moguda i servei de bar amb moltes opcions per sopar. En parlem amb Gemma Maset, membre de la junta de l’entitat.

 

Si voleu reservar tiquets pel sopar us heu de posar en contacte amb els Xulos i al telèfon 677 45 49 72. La revetlla de Poblenou està organitzada pels Xulos de Pineda amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

 

 

 


1

Revetlla de la Penya Barcelonista amb un sopar i coca

La Penya Barcelonista de Pineda farà la revetlla a partir de les 9 de la nit al local de la penya (c/ Biblioteca, 31) amb un sopar i coca al preu de 22 euros. El sopar és a base d'escalivada, pa amb pernil i formatges, coca de Sant Joan, aigua i refrescos, vi, cava i cafè. Inscripcions al telèfon 620 58 89 72, data límit el dia 21 de juny.