Vés al contingut
1

La cuinera Carme Ruscalleda rep el premi premi a la difusió de la cultura culinària catalana

 

 

El premi l'atorga la Generalitat i s'ha entregat a la Gala Nacional de l'Enoturisme i la Gastronomia, celebrada al Teatre Nacional de Catalunya i presidida pel president del Govern en funcions, Pere Aragonès. És la segona edició d'uns premis que volen reconèixer el paper "fonamental" dels creadors de continguts digitals enogastronòmics en el foment d'aquest tipus de turisme i posar en valor Catalunya com a destinació de referència a escala mundial".


 

Ruscalleda ha estat reconeguda per una trajectòria "excepcional" en el món de la gastronomia, que l'ha convertit en referent "indiscutible" de l'alta cuina catalana i internacional. Va ser la primera xef catalana amb tres estrelles Michelin. També se l'ha reconegut per una carrera professional "impecable" que ha "traspassat fronteres".


 

A l'acte també hi han assistit els consellers d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, i de Drets Socials, Carles Campuzano, així com el secretari d'Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, i la directora general de Turisme, Marta Domènech.