Vés al contingut
1

Torn obert de paraules del ple del mes de maig

 

ERC

Mònica Palacín ha dit que que «voldria noves dinàmiques de l'equip de govern» i ha demana més atenció per les associacions de veïns, entre elles la de can Carreras i han demanat que «parlin amb els interlocutors vàlids». També han demanat per un aspecte relacionat amb l'associació Gatpi de Pineda.  També han demanat que «els joves puguin estudiar de nit a les biblioteques sense tancar mitja hora, just quan es fa el canvi de personal». L'equip de govern ha dit que «no ho sabia i voldran saber què ha passat, perquè una empresa externa fa la vigilància dels dos espais».

ERC ha felicitat els tècnics de cultura i participació ciutadana per donar ajut a les entitats i han demanat «donar encara més ajuda a les entitats, i fins i tot instal.lar wc en diversos llocs, punts de llum o punts d'aigua, i que l'Ajuntament pugui disposar d'una assegurança global per les activitats que es fan a Pineda».

També han demanat més neteja a l'espai natural de Pineda i ha parlat de Can Martorell i millores notables. Han dit que la finca de can Cua presenta mal estat i no s'hi ha fet cap inversió.


 

JUNTS PER PINEDA

Junts ha demanat per la protecció de can Teixidor, ara que fa 25 anys que és propietat de l'Ajuntament de Pineda i «està completament abandonada i si no s'hi fa una actuació aviat potser s'haurà d'enderrocar la masia».

També han denunciat que hi ha molts de cotxes mal aparcats al carrer Riera, la NII, i «n'hi poden haver cada dia més de 30». També han demanat afrontar l'incivisme a Pineda i millorar el manteniment del patrimoni o el mobiliari urbà, perquè segons va dir, presenta molt mal estat.

També han preguntat per les feines que farà l'Estat per regenerar algunes platges de la comarca, com les de Pineda, les obres començaran en breu amb la retirada d'elements de formigó i no està clar com es farà l'aportació de sorra en el cas de Pineda.

 

 

PINEDA EN COMÚ

El regidor Marcos Ortega també ha preguntat per l'incivisme i ha dit que «cal una estratègia per abordar-lo perquè fa molt de temps que Pineda ho pateix». També ha preguntat pel pla d'asfaltat que necessita Pineda i poder avançar en la millora dels carrers de Pineda.

També han preguntat per un pla de refugis climàtics de Pineda i del pla contra els incendis forestals sobretot a l'entorn del Montnegre.

També han preguntat per Can Carreras i la reparcel.lació i les trobades i inversions pendents.