Vés al contingut
1

La Tribala i Els Xulos: 2on i 3er premi a la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme

 

 

Dues comparses pinedenques han aconseguit premi a la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme. La Comparsa La Tribala ha aconseguit el segon premi de la categoria B de comparses i el tercer premi en Carrosses. I Els Xulos de Pineda han aconseguit el tercer premi en la categoria B de comparses

El Grup Endansa, de Montcada i Reixach ha obtingut premi a la millor comparsa de més de 20 participants i millor carrossa. El premi a millor comparsa de menys de 20 persones l’ha obtingut A-Dreams, de Sant Cebrià de Vallalta.

Organitzat conjuntament pels Ajuntaments de Pineda i Calella, i la Comissió de Carnaval de l’Alt Maresme, la rua es va celebrar per l'Avinguda Mediterrània i va acabar a la Fàbrica Llobet i Guri amb l’entrega de premis i el ball de carnaval.


 


 

Els Xulos de Pineda i La Tribala també han guanyat premis al Carnaval de Blanes

Els Xulos de Pineda, amb la disfressa ‘Il Futuro Di Venezia’ ha guanyat el primer premi en les categories de Carrosses i Comparses. I la Comparsa La Tribala, amb la disfressa 'La Vie en Rose' ha guanyat el segon premi d’aquestes mateixes categories.