Vés al contingut
1

Els alcaldes de Junts al Maresme fan costat a Calella i demanen l'expulsió dels delinqüents multireincidents estrangers

ACN

 

Els alcaldes de Junts al Maresme han demanat l'expulsió immediata dels delinqüents multireincidents estrangers. L'alcalde de Calella, Marc Buch, ja havia denunciat públicament l'onada de delictes violents que es viu al municipi. Reclama canvis legals per lluitar contra la multireincidència i contra les ocupacions i acabar així amb la impunitat perquè «la multireincidència no està castigada». En el cas de Calella, el grup de violents està format per onze delinqüents que acumulen 216 detencions.

 

L'alcalde de Calella ha dit també que tots els immigrants en situació irregular "no tenen cabuda a casa nostra" . A més, alertava que la situació que viu Calella es pot replicar en qualsevol moment a qualsevol lloc de Catalunya.

 

Justament, com ahir avançàvem a Ràdio Pineda, el Departament d'Interior ha anunciat que el pròxim estiu arribaran al Maresme nous agents de la pròxima promoció de Mossos. Buch lamenta que no l'hagin informat oficialment i que hagi estat necessari "aixecar la veu" per obtenir solucions.

 

Fa prop d'un més eren les nou alcaldies de l'Alt Maresme, de tots els colors polítics, els que demanaven més dotació policial, entre ells l'alcalde de Pineda, Xavier Amor. Ara han estat els alcaldes de Junts del conjunt de la comarca els que es sumen per fer pressió al Departament d'Interior. Asseguren que la manca de Mossos provoca un "sobreesforç" de les Policies Locals.