Vés al contingut
1

Jocs de taula amb famílies a l'escola Mediterrània

Fotos: Ràdio Pineda

 

Els nens i nenes de les aules d'infantil del centre utilitzen el joc com una eina per aprendre i experimentar amb el seu entorn. I una tarda a la setmana el joc és compartit amb les famílies. D'aquesta manera veuen el que succeeix a l’escola i poden compartir plegats una bona estona i aprendre uns dels altres.

La Coral Mestre, coordinadora d'infantil de l'escola Mediterrània ha explicat al programa 'Anem a l'escola' que és una experiència molt enriquidora, tant pels alumnes com per les famílies. La Cristina Melero és la mare de la Valentina. Ha explicat que amb aquesta experiència, les famílies poden veure una part dels seus fills i filles que no coneixen.

 

2

Coral Mestre i Cristina Melero al pati de l'escola

 

Hem parlat amb una representació d'alumnes d'infantil. La Valentina, l'Aina, el Cai, la Lucia, la Gina i la Gala, ens han parlat dels jocs de taula que tenen a cada curs.

 

3

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’, dedicat als Jocs de taula amb famílies de l’escola Mediterrània, al servei de ràdio A la Carta al web www.radiopineda.cat Presentat per Olga Diéguez.