Vés al contingut
1

El ple de l'Ajuntament es reuneix aquesta tarda en la sessió corresponent al novembre

Avui hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda. El ple de novembre acostuma a incloure l'aprovació del Pressupost per l'any següent, però en aquesta ocasió, s'ha decidit fer-ho al ple de desembre. Ho ha explicat l'alcalde, Xavier Amor, a Ràdio Pineda. Ha dit que es tracta d'un pressupost complex, marcat per les despeses que s'han d'ajustar, sobretot en matèria de subministraments i que afecten a les finances municipals

 

Xavier Amor ha volgut destacar la col·laboració dels grups de l'oposició. Ha explicat que tots han presentat propostes i ara volen acabar d'estudiar-les. Ha avançat que el Pressupost de 2024es portarà a aprovació al ple del 18 de desembre i que a principis d'any el govern del PSC presentarà el PAM, el Pla d'Actuació Municipal. També l'oposició havia proposat que el ple del Pressupost fos al desembre.

 

El ple d'aquest dilluns porta a aprovació el Pla d'Igualtat Municipal, tant pel personal funcionari com laboral, i una modificació dels membres de la Comissió de Seguretat, així com d'altres punts d'organització interna. Un altre punt fa referència a l'aprovació inicial del Reglament Intern del Complex Esportiu Municipal de Can Xaubet. Hi haurà el torn obert amb les preguntes dels grups municipals de l'oposició.

El ple s'emet en directe a través dels canals telemàtics de Ràdio Pineda: APP i www.radiopineda.cat i Canal YouTube de l'Ajuntament.