Vés al contingut
1

Ezequiel Ramírez guanya el bronze al Campionat del Món de Men's Physique Master

 

Escolta l'entrevista a Ezequiel Ramírez

 

Ha competit al Campionat Mundial Wabba al Palau de Congressos de Tarragona i s'ha emportat la medalla de bronze en aquest campionat. A Ràdio Pineda ha dit que «està molt content del resultat» i representa «un reconeixement que ha treballat durant molt de temps». Ha afegit que «s'hi ha trobat els millors esportistes però es mostra molt content del resultat».

 

Ha dit que «hi havia un gran nivell de tots els atletes amb qui va disputar la categoria». També ha afegit que la categoria on ell participa és una modalitat que no «busca una musculació excessiva sinó unes línies musculades però més agradables a la vista».

També ha fet un cinquè lloc a la categoria de Men's Physique Model que també s'ha disputat en el campionat. En aquestes categories es valora que hi hagi un gran equilibri entre la musculatura, però amb harmonia i una bona posada en escena el més natural possible i que no sigui forçada. També ha dit que «hi ha valors objectius però d'altres que són decisió dels jutges, i sempre hi ha molt de nivell a l'escenari».

La propera competició serà d'aquí a dues setmanes a Estoril, a Portugal, al 'Hercules Olympia' que es disputarà el 9 de desembre. Aplegarà els millors atletes del món de les diferents categories professionals i amateurs.

 

1