Vés al contingut
1

Els infants poden participar al Concurs de Postals de Nadal

 

 

Està organitzat per l'Associació de Veïns de Pinemar i es tindrà en compte l'originalitat i hi poden participar infants fins els 10 anys d'edat en dues categories. La mida del dibuix ha de ser DIN-A4 i en horitzontal. Al dibuix no s'hi pot posar el nom i el guanyador s'emportarà un premi d'un esmorzar amb el patge reial el dia 4 de gener i es publicarà la seva postal. Yolanda Arellano, presidenta de l’Associació de veïns ha explicat que el dibuix ha d’estar relacionat amb el barri i amb el Nadal.

El guanyador/a es donarà a conèixer el 8 de desembre. El premi serà un esmorzar privat amb el Carter Reial, el dia 4 de gener. Yolanda Arellano ha explicat que, aquest any, serà la primera vegada que el Carter Reial recollirà les cartes dels nens i nenes al barri.

 

Podeu portar les postals a Merceria Filigranes, carrer Major 16, i a SòniaAuera Cakes, Avda. Mediterrani 35. La data límit per acceptar dibuixos és el 30 de novembre.

 

1

 

 


El 4 de gener es farà una fireta de Nadal al Pinemar

Es farà una festa de Nadal amb la visita del patge reial, un petit mercat de Nadal, inflables pels infants i un Corre-chuches. La festa es farà a partir de les 11 del matí amb activitats per a tota la família.

 

1