Vés al contingut
1

Cinemart té a punt la Gala d'entrega de premis i les darreres projeccions de curtmetratges

 

Avui divendres es projecta el curtmetratge 'Sota les mans' on també hi apareix el pinedenc Jaume Casals. Les projeccions es fan des de les 6 de la tarda a l’Auditori. Avui es podran veure fins a set curtmetratges. El curt 'Sota les mans' té una durada de 12 minuts i és del director David Conill.

 

1

 

 

1

 

 

En aquesta edició s’han presentat més 750 curtmetratges de 45 països diferents. D’aquests, s’han triat 34 curtmetratges com a finalistes i es podran veure fins dissabte, cada dia a les 6 de la tarda, a l’Auditori del carrer Progrés, amb entrada és gratuïta. La majoria de curts són en castellà i també n'hi ha en català.

Rosa Garcia de Cinemart, ha fet una valoració molt positiva de la qualitat dels curts que s'han pogut veure, però sobretot ha destacat la gran quantitat de públic de totes les edats que han assistit a totes les sessions que han omplert la sala. També ha destacat que tots els curts han estat molt ben acollits.


 

Gala de cloenda el dissabte al vespre

El Festival atorga els premis Vila de Pineda, al millor Curtmetratge; Josep Martín, a la millor comèdia, i el premi del Públic. Com a novetat, s’entregaran també el premi al Millor curt en català i a la Millor actuació ‘Revelació’. Aquest darreres donarà a conèixer dissabte durant la gala de cloenda del festival, que es fa dissabte a les 8 del vespre a l’Auditori. Una hora abans, a les 7, hi haurà un fotocall obert a tothom. Per assistir-hi cal que reserveu l’entrada fins aquest divendres a l’Auditori, o bé per correu electrònic a: cinemartpineda@gmail.com 


 


 

Música de pel.lícula amb Lourdes Bartrolí

Aquest dijous s'ha pogut gaudir de música de pel.lícules que han estat interpretades al piano per la calellenca Lourdes Bartrolí. Ha dit que «son peces que surten de l'ànima» i s'han pogut escoltar cançons que tothom ha pogut reconèixer i que evoquen imatges de cinema molt famoses. Ha explicat que «la música ens connecta amb les emocions de les pel.lícules». S'han pogut escoltar peces de films com ara candilejas, la cabatina, i Forrest Gump, entre altres.

També ha dit que «amb la música et pots imaginar cada escena i sempre estan molt ben buscades».

També ha fet un agraïment a Cinemart per comptar amb artistes locals per fer actes a Pineda i comarca.

 

1
Foto de Ràdio Pineda.