Vés al contingut
1

Reunió per preparar la Romeria a Montserrat que es farà del 6 al 10 de desembre

 

Foto. Pep Basart

 

La reunió es farà aquest dimarts a 2/4 de 8 del vespre al local d'entitats del carrer Mn. Cinto Verdaguer. Enguany ja s'ha anunciat que hi haurà més participació que mai de pinedencs a la Romeria de Pineda que passaran uns dies a l'Abadia. Cap a 200 persones en formen part.

Durant la reunió es tractarà el programa d'actes que com sempre apleguen activitats socials, religioses i diverses excursions pel massís. Com sempre també hi ha novetats, una ruta guiada pel massís i també una visita cultural dins del monestir.


 

I el dia 8 de desembre també s'organitzarà un autocar amb sortida des de Pineda per anar fins a Montserrat per visitar la basílica que és la Patrona de Catalunya. Podran escoltar l’Escolania i la visita a la majòlica de Pineda a Montserrat. Aquest dia és el més important de la romeria i també compta amb la visita de les autoritats de l'Ajuntament de Pineda.

 

Montserrat sempre ha estat un lloc especial pels catalans que la considera com a muntanya sagrada. Des de fa uns anys, que la Romeria de Pineda va canviar de data i ara es celebra pel Pont de la Puríssima al mes de desembre.