Vés al contingut
1

Homenatge emotiu de la UER a Miquel Castillo

Fotos: Ràdio Pineda

 

L’expresident i soci número 1 del club, Miquel Castillo, ha rebut un homenatge de la UER «per la seva dedicació i amor al club». Entre els assistents hi havia el seu amic personal i jugador històric del bàsquet català, Nino Buscató, que va començar a jugar a la UER Pineda. Buscató el va recordar amb molt d'afecte «una persona que ha estat sempre a les coses importants d'aquest poble, i un gran amic meu, ens coneixíem des de petits. Sempre parlàvem d'esport i de Pineda, perquè ell estimava Pineda i jo també l'estimo»

 

Escolta l'entrevista a Nino Buscató, Xavier Amor i Pau Pujadas

 

La vice presidenta del club, Noemí Llorens, va fer un parlament molt emotiu. Va dir que preparant el discurs li venien al cap tres paraules: «família, amics i poble, i en Miquel era un home que estimava amb passió aquestes tres coses». Va dir també que a la UER «sempre va voler recuperar el torneig Josep Pagès i el basquet base, i aquest serà el millor homenatge i el llegat que ha deixat al club»

 

Al Pavelló, la UER Pineda ha posat una placa commemorativa al seient que Miquel Castillo ocupava a cada partit. Ho ha explicat a Ràdio Pineda el president en funcions, Pau Pujadas, que ha destacat tota la feina i l'estima de Miquel Castillo cap al club, «que era mitja vida seva». L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, va agrair la tasca de Miquel Castillo pel club i per Pineda

 

Es va recuperar el Torneig Josep Pagès, en memòria del primer President del Club, amb el partit entre la UER Pineda i el Círcol Catòlic de Badalona. També es va fer un un acte de reconeixement al Sènior Masculí, per l’ascens assolit a Primera Catalana.

 

1
 

1

1
El net de Miquel Castillo va rebre una samarreta-body commemoratiu

 

1

 

1