Vés al contingut
1

Nous espectacles i concerts de tardor a l’Auditori

Fotos: Ajuntament de Pineda

 

 

Aquesta tardor continua la programació estable de l’Auditori. Ja podeu reservar les entrades pels espectacles ‘El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc’ a càrrec de Pere Arquillué el dissabte 7 d’octubre. Arquillué protagonitza aquest monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets.

 

1

 

Pel públic familiar, el dia 5 de novembre podreu veure el muntatge ‘El viatge de l’Elefanta Sara’ a càrrec de la companyia Lady Albergínia i el Senyor Patata. Un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació, a un món on tot és possible.

 

2

 

Aquesta tardor també destaca la ‘Cultura de Km0’ amb el concert que oferirà el grup pinedenc Saüc en flor el dissabte 18 de novembre.

 

 

3

 

 

I pel que fa al concert de Nadal, no us perdeu el dissabte 16 de desembre, el concert ‘Desconcerto’ amb Orthemís Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà. Un concert teatral per a tots els públics, amb una banda sonora formada per peces conegudes de la música clàssica. Un concert teatral amb humor, dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica per les situacions inversemblants.

 

4
 

 

Entrades a la venda al web www.auditoripineda.cat i també a Can Comas, de dilluns a divendres, de 9h a 14h i, en cas que en quedin, una hora abans a l’Auditori. Recordeu que amb el carnet ‘Amics de l’Auditori’ podeu obtenir descomptes en els preus de les entrades, entre altres avantatges.