Vés al contingut
1

Mor Miquel Castillo, president de la UER Pineda i un locutor històric de Ràdio Pineda

 

 

La vetlla es fa avui al tanatori de Pineda des de les 5 de la tarda i el funeral serà demà dimarts a les 4 de la tarda al mateix tanatori.

Miquel Castillo i Zurano va ser tota la vida un dinamitzador social, cultural i esportiu de Pineda. Actualment era el president de la UER Pineda i anteriorment havia ocupat altres càrrecs de l'entitat, gairebé tots els càrrecs a l'entitat. El febrer de 2022 va assumir la presidència de la UER Pineda amb Noemí Llorens de vice-presidenta. De fet, en el seu parlament, ja va deixar clar que «el seu objectiu era fer créixer l'entitat a tots nivells i treballar pel poble i tirar-lo endavant». El darrer acte públic on ha participat va ser durant la inauguració de les noves pistes de bàsquet 3x3, el maig de 2022 que va comptar també amb l'assistència de Nino Buscató entre altres.

 

 

1
 


 

Fundador també de la revista Ponent, sempre va estar atent a l'actualitat local. Una revista mensual que ha estat redactant les notícies i també amb espais per a partits polítics, la cultura, o la poesia entre altres. Castillo va ser un gran amant de Pineda i la seva cultura. També va ser promotor de grups musicals i artistes que va ajudar a promocionar. També va ser un gran amant i promotor de les sardanes.  

També ha estat una persona molt vinculada a Ràdio Pineda i durant molts anys en va ser locutor, fent diversos programes i col.laboracions. Va fer programes amb molts pinedencs, entre ells, Artur Iscla i també amb Joan Rubís i molts altres.


 

També ha estat locutor durant molts anys a Ràdio Santa Susanna, on ha liderat l'emissora i ha fet molts programes i hi ha dedicat molts d'esforços en tirar-la endavant.

 

1